Nieuws

 • Prijzen!

  Net zoals bij de voorganger, Zoom(wo)man, zijn er prijzen voor de winnaars, verdeeld over de categorieën en afstanden. De precieze verdeling daarvan hangt mede af van het aantal inschrijvers. Prijzen worden aangeboden door lokale en regionale partners die triathlon Brabantse Wal ondersteunen.

  De volgende prijzen worden beschikbaar gesteld (en er volgen er mogelijk nog meer):

  Natuurlijk gaat het niet om het winnen, maar om het meedoen en persoonlijke doelen halen.

 • Inschrijvingen open!

  Het wachten is beloond, de inschrijvingen zijn geopend. Inschrijvingen verlopen via Raceid, een veilig platform waarmee we ook de tijdsregistratie gaan doen.

  De inschrijfkosten lopen richting 10 mei in drie stappen op, dus wees er snel bij voor de laagste prijs.

 • Hulp nodig

  Na drie jaar willen we groter en toegankelijker. Drie jaar lang hebben we de Zoom(wo)man met een man of 4 georganiseerd. Dat ging prima, maar nu we misschien wel 100 deelnemers willen, krijgen we (meer) te maken met de gemeente, meer administratie, misschien wel meer sponsoren, dus hebben we meer hulp nodig. In de voorbereiding en ook op de dag zelf. Hierbij dus een oproep.

  Je kunt helpen door één van de taken hieronder op je te nemen, door anderen ervoor aan te melden, of sponsoren die de taak in ruil voor reclame willen uitvoeren of in welke andere vorm dan ook. 

  We zoeken hulp bij onder andere:

  werven en coördineren vrijwilligers, administratie/secretariaat, planning van parcours (incl contact gemeente), financieel beheer en verzekeringen, pr & marketing, vormgeving & website, tijdwaarneming, op- en afbouw op de dag zelf, assisteren op het parcours (verkeer & verzorging).

  Uiteraard kunnen taken ook goed verdeeld of juist gecombineerd worden. Dus ben je of ken je iemand die, of een bedrijf dat hierbij wil helpen neem dan contact op (organisatie@triathlonbw.nl)

 • Hallo Brabantse Wal

  De voorbereidingen zijn begonnen! We oriënteren ons een slag in de rondte en spreken met deze en gene. Allemaal om een (grotere) triathlon en een vereniging van de grond te krijgen. Binnenkort meer, maar schrijf 10 mei 2024 (de dag na Hemelvaart) alvast in de agenda! De inschrijvingen verwachten we in de loop van november te kunnen openen.

Meedoen of volgen?

Schrijf je in regelmatig de laatste updates te ontvangen

We sturen je geen spam!