Hulp nodig

Na drie jaar willen we groter en toegankelijker. Drie jaar lang hebben we de Zoom(wo)man met een man of 4 georganiseerd. Dat ging prima, maar nu we misschien wel 100 deelnemers willen, krijgen we (meer) te maken met de gemeente, meer administratie, misschien wel meer sponsoren, dus hebben we meer hulp nodig. In de voorbereiding en ook op de dag zelf. Hierbij dus een oproep.

Je kunt helpen door één van de taken hieronder op je te nemen, door anderen ervoor aan te melden, of sponsoren die de taak in ruil voor reclame willen uitvoeren of in welke andere vorm dan ook. 

We zoeken hulp bij onder andere:

werven en coördineren vrijwilligers, administratie/secretariaat, planning van parcours (incl contact gemeente), financieel beheer en verzekeringen, pr & marketing, vormgeving & website, tijdwaarneming, op- en afbouw op de dag zelf, assisteren op het parcours (verkeer & verzorging).

Uiteraard kunnen taken ook goed verdeeld of juist gecombineerd worden. Dus ben je of ken je iemand die, of een bedrijf dat hierbij wil helpen neem dan contact op (organisatie@triathlonbw.nl)