Halve triathlon VOL

De originele triathlon Brabantse Wal, de halve triathlon dus, waarmee alles begon, is VOL! Dat is eigenlijk slecht nieuws voor iedereen die aan het begin van het seizoen lekker meteen een halve willen doen. Maar gelukkig zijn er nog voldoende plekken bij de kwart (desnoods loop je die twee keer), achtste en de teamtriathlons.

We hebben er voor gekozen voor de halve niet meer dan 10 deelnemers toe te staan. Dat heeft te maken met het aantal vrijwilligers dat we beschikbaar hebben om de route en te bemensen. Meer dan 10 deelnemers dicht op elkaar is al gauw een pelotonnetje en dat willen we niet, als we dat niet ook veilig kunnen organiseren. Wie weet kunnen we volgend jaar meer inschrijvingen op de halve toestaan.

Hoe dan ook, het wordt een mooie race met tien echte bikkels die voor de ‘original’ gaan.